top of page

Spirit de echipa





Este suficient să muti câteva pietre ca sa demontezi o structură veche. Amintiți-vă jocurile copilăriei. Oricine o poate face. Și dacă ai norocul să găsești oameni dispuși să împărtășească pasiunea, entuziasmul și credința pentru o lume mai bună, lucrurile încep să se schimbe.

De multi ani, fotbalul in România este o afacere privată. Banii se mișcă în beneficiul anumitor persoane, cu lipsă de respect față de jucători, fani, comunitate și națiune. Lucrurile incep sa se schimbe. Este absolut minunat să asisti la colaborarea dintre autoritățile publice și persoane private care își adună forțele în sinergia unui spirit de echipă. Pentru o schimbare în bine.

Principalul stadion al clubului de fotbal Dinamo București a făcut obiectul unor dispute legale în ultimii doi ani. Deși aflat in proprietatea Ministerul Afacerilor Interne, aceasta nu a putut intra în programul Companiei Naționale de Investiții de renovare pentru EURO 2020 din cauza unor interese private din vechiul regim.

Mircea Lucescu, fostul jucător de fotbal român și cel mai onorat manager al tuturor timpurilor, a declarat ieri că în curând va începe construcția noului stadion, iar persoana privată care solicită drepturi asupra stadionului, "a fost de acord să se înceapă construcția”. Personal, aș prefera mai degrabă expresia „renunța la drepturile sale”, din moment ce s- a abuzat de un bun public de care trebuia să se bucure comunitatea sportului.

Este o chestiune de timp până când vechea structură a Clubului de Fotbal Dinamo, entitate separată, se va demonta și se va reinventa. Față de problemele grave cu care se confruntă Clubul în ultima perioadă, suporterii continuă achiziția de acțiuni. Sunt noii lideri pregătiți să preia clubul?


88 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page