top of page

BIO

"Out of the night that covers me
Black as a pit from pole to pole
I thank whatever Gods may be
For my unconquerable soul"

                                    William Ernest Henley

M-am nascut intr-un orasel de pescari la malul Dunarii. Primii 7 ani din viata am crescut la bunici in libertate deplina. Imi amintesc cu placere senzatia pamantului proaspat sub talpile goale, pestele afumat atarnat cu sfoara in casele prietenilor mei lipoveni, Muzeul de stiinte naturale cu animale impaiate si pesti exotici si tavile cu placinte facute de bunica.  Nu eram o fetita obisnuita care se juca cu papusi. Imi faceam arcuri si sageti si construiam cazemate si planuri de atac. Spiritul de justitie, corectitudinea si determinarea le-am mostenit de la bunicul, pe care l-am admirat si iubit enorm. Aceasta etapa a vietii am numit-o FORMAREA CARACTERULUI.

boat-old-cool-nature-wallpapers-amazing-
untitled.png

In urmatorii ani m-am mutat alaturi de parinti la Constanta, un oras simpatic de pe malul Marii Negre. De mica parintii mi-au insuflat pasiunea pentru sport. Si cum in voga era la acea vreme Ilie Nastase, am inceput tenisul de performanta, ajungand in lotul national de juniori. Voleiul m-a atras mai tarziu pentru ca era un sport de echipa. Intre cantonamentele de pregatire si doua antrenamente pe zi,  am reusit sa fac fata cu brio si scolii. Au fost anii in care am legat cele mai trainice prietenii, de care ma bucur si acum. Am invatat ce inseamna munca in echipa, sacrificiul si empatia. As numi aceasta perioada PREGATIREA PENTRU VIATA.

Momentul despartirii de casa si de sport s-a produs cand am ales sa urmez Facultatea de Drept din Bucuresti. Au urmat ani de munca si daruire, deopotriva ca studenta si mama. Am avut
parte de dascali exceptionali si mentori in profesia de avocat. Am ales sa imi continui pregatirea post universitara cu un master in administrarea afacerilor pentru ca doream sa dobandesc o perspectiva complementara celei juridice. M-am daruit cu pasiune si devotament carierei profesionale si studiului academic chiar daca acest lucru a insemnat mai putin timp pentru mine si familia mea. Am experimentat ceea ce se numeste CRESTEREA PROFESIONALA.

Graduation
ALONDRA10 (1).jpg

Dintotdeauna am fost atrasa de muzica si dans. Cand eram mica imi doream sa ajung balerina si mi se spunea ca nu voi gasi niciodata un partener la fel de inalt ca mine. Si cum visele adevarate nu mor niciodata, in anul 2010 am ajuns in Buenos Aires, dansand tango argentinian. S-au nascut proiecte frumoase, alaturi de oameni frumosi printre care si Academia de Tango Romania.

Tot in acea perioada am reusit sa implinesc visul unui tanar pasionat de muzica pe care l-am indrumat sa urmeze cursurile facultatii de inginerie de sunet Windmill Lane Studios din Dublin si sa colaboreze cu unul dintre renumitele studiouri de inregistrari de la Hollywood, Sunset Sound. Acesta a fost primul meu proiect de talent management pentru artisti. Mi-am intitulat aceasta perioada ARMONIZAREA CU SINELE.

Intoarcerea la arta si sport a fost oarecum fireasca. Este ca intoarcerea la prima dragoste, dintr-o perspectiva adulta. Cunoasterea si experienta de o viata au ajuns sa se intrepatrunda intr-un mod organic, ca facand parte din mine. Atunci cand imi vei cere un sfat, iti voi vorbi din interior, dincolo de limitarile ratiunii sau vreunei discipline anume.

 

Ma dedic cu pasiune si entuziasm vietii. Fac lucruri in care cred cu adevarat si care ma fac fericita. Interactionez cu oameni pe care ii admir si care ma inspira.

 

Viata m-a invatat ca este posibil sa stralucesti in ceea ce faci atat timp cat te daruiesti cu totul, prin persevernta, loialitate si modestie. Iubesc lucrurile simple si profunde si imi doresc prin ceea ce fac sa ajut oamenii. Reprezinta ceea ce numesc eu etapa CREATIEI.

bottom of page